Cart 0
 
arbeidsliv.png

ARBEIDSLIV

OPPTIL 40% AV SYKEMELDINGER KAN SPORES TIL RELASJONER PÅ JOBB

MANGE JOBBER I SILOER OG DET Å BYGGE TILHØRIGHET ER EN UTFORDRING. ANDRE SYNS DET ER VANSKELIG Å FÅ DELT KOMPETANSE INNAD I ORGANISASJONEN. DETTE ER ALTSÅ IKKE BARE EN “NICE TO HAVE” MEN ET MUST!

Siri er en modig foredragsholder som engasjerer og snakker med eksempler alle kan kjenne seg igjen i! Hun gir av seg selv og er svært troverdig - dette har gjort henne til en av de mest populære foredragsholderne på sitt felt; ”HVORDAN GJØR VI HVERANDRE GODE?”

Etter foredraget skal du sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape mer GLEDING, bedre stemning og modige relasjoner - som igjen produserer bedre resultater.

En av de tingene Siri er best på er å gjøre det relasjonelle, verdier og holdninger til noe konkret. Siri bruker eksempler som alle kan kjenne seg igjen i. Hun er presis med sine eksempler og tar ting på kornet. Det gjør at arbeid som ofte kan bli noe abstrakt og diffust blir håndgripelig. Siri er opptatt av at bevisstgjøring skal bli til handling og at kulturbygging er en aktiv del av arbeidsdagen. Summen av hva hver enkelt gjør blir kulturen - derfor er det så viktig at alle er involvert.

Et foredrag kan vare fra 30-90 min, en workshop fra 2-6 timer. Siri leverer alle foredrag/workshops på engelsk og norsk.

 

FOREDRAG OG WORKSHOPS

 

VERDIER, RELASJONER OG ORGANISASJONSUTVIKLING

 

“HVORDAN GJØRE OG VÆRE HVERANDRE GODE?”

Et foredrag om oss, fellesskapet, hva vi tror og antar om hverandre og hvordan vi kan skape gode resultater sammen! Det handler om selvfølgelighetene som dessverre ikke er vanlige. I dette foredraget vil jeg vise hvordan bittesmå endringer har enorm effekt på hvordan vi føler oss rundt hverandre. Hvem er du trygg på og hvorfor? Hvem gjør deg usikker? Når føler du deg bra? Når presterer du best? Vi påvirker hverandre hele tiden - med konkrete tips og gjenkjennbare historier vil dere få flere aha opplevelser, samtidig som du får lyst til å være mer raus og åpen sinnet.

“Verdier, identitet og merkevarebygging”

Hva er det viktigste dere står for internt og eksternt? Hvordan kommer verdiene deres til uttrykk i hverdagen og i det dere kommuniserer internt og ut til kunder og omverden? Hvem er dere som selskap? Hvem vil dere nå og hvordan vil dere få dette til som team og individer. Dette er en workshop som ender i konkrete planer for videre arbeid både som organisasjon og for individene. Vi jobber praktisk med å identifisere verdiene og finner atferd som støtter opp om dem.

“Ledelse”

Det er fascinerende å se hvor mye makt som ligger i ledelse, hvor enorm påvirkningskraft et menneske kan ha i en gitt rolle. Ledelse påvirker mennesker hver dag til det bedre eller det motsatte. Hvordan være en god leder? Hvordan påvirker de små forskjellene til ulike utfall? Hvordan kan du være en leder som er tydelig og varm? En modig leder som tør å vise din menneskelighet. Hvordan kan du få folk til å ville følge deg med eller uten tittel?

 

MOTIVASJON OG SELVUTVIKLING

 

HISTORIEN OM DEG”

Et foredrag om oss selv, om våre ønsker, håp og ambisjoner. Om livets opp- og nedturer - et foredrag som er nært, personlig og rørende. Alle kan kjenne seg igjen i disse historiene. Om plan a og b - om forventninger og skuffelser. Et perspektiv som viser hvordan det vi tror er våre svakheter faktisk kan bli vår beste kilde til empati og medmenneskelighet. Foredraget er motiverende og nærer ønske om å gjøre mer ut av dagene vi har her på jorden.

“HVEM TROR DU AT DU ER?”

Et foredrag om å gjøre en forskjell - om å drømme stort og tørre å skille seg ut. Jeg viser med min egen historie hvordan visjoner og drømmer kan gå i oppfyllelse, om hvordan modige valg kan gjøre livet vidunderlig spennende. Om det å stole på seg selv og våge leve mye, være mye og tro på at du er viktig!

REFERANSER

 

 Siri Abrahamsen kombinerer det faglige, inspirasjon av tilhørere og gode historier på en spesielt fin måte. Hun får deltakere til å reflektere, tenke og utfordre individuelle sannheter. Med fokus på holdninger, verdier og relasjoner bidrar hun til at vi kan gå fra refleksjon og kunnskap til å endre adferd - å utføre!"

- SOLFRID FLATEBY

“Siri formidler fengslende, ekte og oppriktig med en varme og utstråling som fyller hele rommet. Siri har noe helt eget ved seg. Hun tør å sette fokus på viktige temaer vi svært gjerne hører mer om. ”

— TEAM SPIRITUS DIEM, STAVANGER

RESSURSER

 

GLEDINGPOSTER ARBEID

Tilgjengelig i nettbutikken, kr. 129,-. Elektronisk, til nedlasting.

 SIRI PODCAST

En podcast om verdier, følelser, gleding, relasjoner og alt annet som er viktig for at vi kan mestre livet og være rimelig lykkelige.

HISTORIEN OM DEG

Verktøy for selvledelse. En praktisk inspirasjonsdagbok med grunnlag i positiv psykologi.