OM SIRI

Entreprenør, gledesspreder, foredragsholder og forfatter.

Siri Abrahamsen har skrevet og gitt ut fire bøker: "Historien om deg", "Gleding", "Feiling" og "Undring i følelsesuniverset"  og har skapt konseptet Gleding™ for sosial- og emosjonell kompetanse barn, familier og skoler.

Visjon

Jeg drømmer om et samfunn der alle kjenner seg verdifulle. En verden der vi forstår hverandre bedre på tvers av mangfold, meninger, tro, generasjoner og roller. Jeg ønsker å bygge medmenneskelighet i hverdagen - skape og finne magiske øyeblikk, menneske til menneske. Fundamentet er en god selvfølelse og mestring, så styrkes nysgjerrighet og empati, som igjen gir anerkjennelse og bygger tilhørighet.

fullsizeoutput_7ee5.jpeg

Erfaring

  • Levert kurs, workshops og foredrag innen ulike tema for tusenvis av mennesker i Skandinavia.

  • Jobbet som konsulent og coach innen ledelse og organisasjonskultur.

  • Skrevet og publisert fire bøker og mange artikler. Vært omtalt i medier som VG, NRK, Stavanger Aftenblad, Stella Magasinet og KK (Kvinner og Klær).

  • Utviklet konseptet Gleding™, for sosial - og emosjonell kompetanse blant barn, foreldre, barnehager og skoler.

  • Jobbet for den globale organisasjonen Reach for Change - holdt workshops for det europeiske teamet, coachet sosiale entreprenører og deltok i utvikling av en inkubator.

  • Jobbet som mellomleder og daglig leder med personalansvar i flere år.

Utdannelse

  • Bachelor of Management fra BI.

  • Studert fagene religion, sosiologi, sosialantropologi, interkulturell kommunikasjon, ex.phil og ex.fac med 130 studiepoeng.

  • Trening fra det internasjonalt anerkjente "Coaches Training Institute" (CTI) co-active coach utdannelsen og sertifisering i 2013.

  • Sertifisering i Team Management Profile (TMP).

Sist, men ikke minst, jeg har vært mor i 12 år og mine tre sønner er mine beste utfordrere, som gir meg ærlige tilbakemeldinger hver dag. 

 

TEKST TIL PRESENTASJON

Siri Abrahamsen er en av Norges beste foredragsholdere innen tematikken mellommenneskelige relasjoner og hvordan vi skaper en god kultur for tilhørighet og gode resultater. 

Hvilke verdier drives vi av, hvilke holdninger begrenser oss, hva skaper motivasjon, hva gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart. Siri stiller spørsmål ved de sannhetene vi tar for gitt.

Gjennom å gjøre store ord og visjoner om til hverdagslig praksis, skaper Siri engasjement og ønske om å gjøre en positiv forskjell. Hun bruker egne historier og anerkjent forskning som grunnlag for sine foredrag. Engasjementet til Siri smitter og du vil sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape mer gleding, bedre stemning og modige relasjoner.

Siri har skrevet og gitt ut fire bøker: "Historien om deg", "Gleding", "Feiling" og "Undring i følelsesuniverset"  og har skapt konseptet Gleding™ for sosial- og emosjonell kompetanse barn, familier og skoler.