BØKER

Foreldremagi. Syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen. (Hedvig Montgomery)

Hjerteforeldre. De fem enkle stegene som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt. (John M. Gottman, Joan Declaire)

UnSelfie. Why Empathetic Kids Succeed in Our All-About-Me World. (Michelle Borba)

FILMER

Wonder - Filmen forteller den morsomme, inspirerende og varme historien om August Pullman. Auggie er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil, og har til nå hatt hjemmeundervisning. Når han skal starte i femteklasse har foreldrene bestemt at han skal begynne på en vanlig skole, med barn han ikke kjenner.

Innsiden Ut - Møt de små stemmene i hodet ditt. Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars film "Innsiden Ut" våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

Kristoffer Robin og Ole Brumm - Kristoffer Robin, den lille gutten som en gang elsket å dra ut på eventyr i Hundremeterskogen, har blitt voksen. Men han føler seg bortkommen i voksenverdenen, og nå må barndomsvennene hans, Ole Brumm, Nasse Nøff, Tussi og Tigergutt begi seg ut i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til det omtenksomme og lekende barnet som fortsatt finnes inne i ham.