Feiling

Feiling

200.00

Feiling! med Lykke og Wilmer, en bok av Siri Abrahamsen.

Quantity:
Kjøp

Lykke og Wilmer har fortsatt superkraften sin. Nye utfordringer dukker stadig opp. I denne boken får vi følge dem på sirkus, der får de prøve masse nytt de aldri har gjort før. Noen er opptatt av at de må være flinke, Lykke lurer på hva det betyr å være flink egentlig? De finner ut at det er mange ting som er mye viktigere enn å være flink. 

Bli med inn i "Feiling" for å bli bedre kjent med hvordan vi kan gjøre oss selv og andre gode. Hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre til å være modigere. 

Er du opptatt av å være "flink"? Har du barn som er redd for å bli ledd av? Skulle du ønske du hadde et verktøy for å snakke om viktigheten av å være modig? Har du lyst på barn som tør å prøve nye ting? Har du lyst å motivere på at innsats er enda viktigere enn prestasjon? Med denne boken lærer barna at det viktigste er å gjøre sitt beste. Vi har forskjellige kvaliteter og styrker og det er BRA!

En skikkelig motiverende bok, som viser hvordan vi kan heie på hverandre og gjøre hverandre gode. 

(Og visste du at at barn som lærer seg dette tidlig gjør det bedre gjennom livet? Sjekk gjerne "Mindset" av Professor Carol Dweck) 

Boken inneholder også tips til samtale slik at barna og dere kan reflektere og starte en samtale som setter spor, for alltid!