FORELDREMØTER

Foreldremøtene er en fantastisk anledning til å skape begeistring, engasjement og et positivt fokus!

Her bygges en felles plattform for godt holdningsarbeid. Vi stiller gjerne opp på foreldremøte for å engasjere, stimulere bevisstgjøring og refleksjon. Foreldrerollen er verdens viktigste lederjobb! Ofte så tenker vi at det går som det går der hjemme - det får stå til. Men hva om vi er overbevist om at med noen små endringer og justeringer så kan vi få det bedre? Hva om vi kan stille oss selv noen spørsmål om vår egen barndom, hva som var bra og hva vi ikke vil gi videre. Hele 95% gir Siri terningkast 6 på foreldremøter, de resterende 5% gir henne 5'er. Vi garanterer et foreldremøte som virkelig setter dype spor for en bedre fremtid. 

org_ekstra_feiling-53.png

 

Tematikk og innhold i foredrag:

  • Viktigheten av sosial og emosjonell kompetanse

  • Selvet: Selvfølelse, selvtillit og selvbilde

  • Følelser - hvorfor reagerer vi som vi gjør?

  • Verdier og holdninger – hvilken effekt de har på våre relasjoner

  • Hvordan anerkjenne for å skape robuste barn og voksne?

  • Hvordan gjør vi hverandre gode?

  • Hvorfor fokusere på ”gleding” istedenfor ”antimobbing”?

  • Hvilket samfunn vil vi ha? Inkludering, verdighet og vennskap

  • Fra tanke til handling – hva gjør vi nå?

Et foredrag kan vare fra 30-120 min (anbefalt 90 min).

Foreldremøtene bookes gjerne et par måneder i forkant. September og oktober, mars og april bookes som regel først. 

 

“Tankevekkende, innholdsrikt og spennende foredrag for oss foreldre i kveld - de 90 minuttene var så absolutt verdt det! Lapper er skrevet og vi gleder oss til å sette oss ned og diskutere spørsmålene du snakket om. Virkelig godt påfyll for en småbarnsfamilie. 

Dagen har også gjort noe med skolebarna våre i 3. og 1. klasse. Ikke bare er de stolte av diplomet, de snakket masse om "gleding-dama" under middagen, og det var en påfallende rolig og hyggelig stemning i dag. Jeg tror virkelig de har fått noe å tenkte på. Og storebror var spesielt hyggelig og oppmuntrende mot lillesøster på 2 i dag. 

Et viktig foredrag, hvis vi som foreldre klarer å formidle dette videre til våre barn bygger vi også et bedre lokalsamfunn i fremtiden. Tusen takk! “ Mor, Snarøya skole