Møt Nina Hauge - adminansvarlig og forlagssjef i Gleding™

fullsizeoutput_8730.jpeg

 

"Emosjonell kompetanse stod dessverre ikke på timeplanen på 80-tallet, det var heller ikke et vanlig samtaleemne rundt middagsbordet eller på sengekanten. Det var ingen som snakket om gleding og feiling. Heldigvis er det aldri for sent å lære! Det er aldri for sent å bli bedre kjent med seg selv og andre, se ting med nye øyne eller ta nye valg. Etter mer enn 20 år i oljebransjen tok Nina sats og hoppet. Skummelt, men allikevel en enkel avgjørelse når hun bare våget å kjenne skikkelig etter. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Nina er overbevist om det venter dager med entusiasme, engasjement, krativitet og mye Gleding bak den andre døren!

Nina Hauge begynte å jobbe i Gleding™ 01. august. Det er en stor ære å få ha henne med på laget. Nina skal ha ansvar for administrasjon, bookinger og forlagsvirksomheten. Hun er en skikkelig god sparringspartner og jeg føler meg kjempeheldig som har en kollega som henne. Det gjør at jeg, Siri - kan reise på enda flere oppdrag, møte flere som jobber i oppvekstsektoren, foreldre og foresatte, barn. Jobbe hver dag for å gjøre verden litt bedre, menneskemøte for menneskemøte. Skole for skole, barnehage for barnehage, hjem for hjem. 

Vi ser frem til tidenes gledeligste høst!

Siri AbrahamsenComment