fullsizeoutput_7ec1.jpeg

Siri Abrahamsen

Gledesleder, foredragsholder og forfatter

Siri syns skolen var helt ok, men friminuttene de var ikke så spennende - hvor hørte hun hjemme i den store skolegården? Mangelen på tilhørighet og nære vennskap, samt opplevelsen av å være akkurat passe tykk til å få høre det jevnlig på skolen - gjorde at Siri nå ønsker å snu fokus i forebyggingsarbeidet blant barn og ungdom. Hvordan kan vi inkludere, skape tilhørighet og vennskap? Hvordan kan vi glede andre? Hvordan kan vi utvide empati-sirkelen vår? Hvordan kan vi forstå oss selv utenfra og andre innenfra?

I dag jobber Siri fulltid med gleding for små og store - ellers lytter, snakker og skriver hun på her og på www.siriabrahamsen.com

Siri er utdannet med en Bachelor of Management fra BI, hun har og studert Sosiologi, Sosialantropologi, Religion, Ex.Phil og Ex.fac. Hun er sertifisert CTI - Coach. Siri er en anerkjent foredragsholder som reiser land og strand for å bevisstgjøre og spre verktøy om hvordan vi gjør hverandre godt og gode. 

fullsizeoutput_8730.jpeg

NIna Hauge

Forlagssjef og administrasjonsansvarlig

Emosjonell kompetanse stod dessverre ikke på timeplanen på 80-tallet, det var heller ikke et vanlig samtaleemne rundt middagsbordet eller på sengekanten. Det var ingen som snakket om gleding og feiling. Heldigvis er det aldri for sent å lære! Det er aldri for sent å bli bedre kjent med seg selv og andre, se ting med nye øyne eller ta nye valg. Etter mer enn 20 år i oljebransjen tok Nina sats og hoppet. Skummelt, men allikevel en enkel avgjørelse når hun bare våget å kjenne skikkelig etter. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Nina er overbevist om det venter dager med entusiasme, engasjement, krativitet og mye Gleding bak den andre døren!

Nina  begynte å jobbe i Gleding™ 01. august. 2018. Det er en stor ære å få ha henne med på laget. Nina har ansvar for administrasjon, bookinger og forlagsvirksomheten.

Vibekehøie.jpg

Vibeke Høie-Holgersen

Illustratør/designer

Vibeke har illustrert og designet bøkene, logoen og alle illustrasjoner som blir brukt. Av yrke er Vibeke Illustratør & Grafisk designer for Vibeke Høie. Utdannelse: BA hons Communication Arts, Illustration (Kent, England) Hun designer og illustrerer for magasiner, bedrifter og private klienter, både nasjonalt og internasjonalt. Det hun gjør er veldig mangfoldig, det er sånn hun liker det. Ingen dager er like og hun kan fortsette å utvikle seg og vokse både som illustratør og designer. 

 
 
wwwgledingno.png