skrivekonkurranse_lykkeligeresammen.jpg
 

VINN TIL KLASSEKASSEN!

I 2012 vedtok FNs generalforsamling å gjøre 20. mars til internasjonal dag for lykke. Dagen markerer at lykke og velvære er et universelt mål for alle mennesker på jorda. Årets tema er "Lykkeligere sammen!" og fokuserer på hva vi har til felles, i stedet for det som skaper avstand.

GLEDING ønsker å skape en verden full av EMPATI - en verden der vi ser etter hva vi har til felles, der vi prøver å forstå hverandre og føle med hverandre! Vi er utrolig nysgjerrige på hvilke tanker barn og unge har om dette temaet - vi har lyst å lære og ikke minst dele historiene sånn at flere kan bli inspirert!

Hvordan?

  1. Skriv en historie om å være "Lykkeligere sammen!" - med fokus på hva vi har til felles, i stedet for det som skaper avstand. Du kan for eksempel skrive om hva som skaper vennskap, gode øyeblikk og gode historier, hvilke mennesker som gjør deg glad, hvem har du gledet - på skolen, hjemme eller på fritiden.

  2. Send historien på mail til hei@gleding.no

  3. Husk å sende med navn på skolen, klasse og fornavn.

Konkurransen er åpen for barne- og ungdomsskoleelever. Elevene skriver individuelle historier og bidragene sendes til oss innen 31. mars. Vi kårer 3 vinnere som alle får kr. 1000,- til klassekassen. Historiene publiseres også på nettsidene våre www.gleding.no.

Vi gleder oss ENORMT til å lese!

NB! Alle bidrag, helt eller delvis, kan bli brukt på våre nettsider og i sosiale medier. Vi sørger for å anonymisere om ønskelig.