Teamet som skaper GLEDING™

fullsizeoutput_7ec1.jpeg

Siri Abrahamsen

Gledesleder, foredragsholder, forfatter og mor til tre.

Siri syns skolen var helt ok, men friminuttene de var ikke så spennende - hvor hørte hun hjemme i den store skolegården? Mangelen på tilhørighet og nære vennskap, samt opplevelsen av å være akkurat passe tykk til å få høre det jevnlig på skolen - gjorde at Siri nå ønsker å snu fokus i forebyggingsarbeidet blant barn og ungdom. Hvordan kan vi inkludere, skape tilhørighet og vennskap? Hvordan kan vi glede andre? Hvordan kan vi utvide empati-sirkelen vår? Hvordan kan vi forstå oss selv utenfra og andre innenfra?

I dag jobber Siri fulltid med livsmestring og gleding for små og store - hun har en egen Podcast ellers lytter, snakker og skriver hun på her og på www.siriabrahamsen.com

Siri er utdannet med en Bachelor of Management fra BI, hun har og studert Sosiologi, Sosialantropologi, Religion, Ex.Phil og Ex.fac. Hun er sertifisert CTI - Coach. Siri er en anerkjent foredragsholder som reiser land og strand for å bevisstgjøre og spre verktøy om hvordan vi gjør hverandre godt og gode. 

guttenemine.jpg

Kornelius, Jesper og Henrik; 

Ideskapere, kritikere, rådgivere og støttespillere. 

Siris tre barn har førstehåndserfaring fra barnehage og skole. Det er det gull verdt å ha med disse på teamet.

 
Vibekehøie.jpg

Vibeke Høie-Holgersen,

illustratør/designer. Tobarnsmor.

Vibeke har illustrert og designet bøkene, logoen og alle illustrasjoner som blir brukt. Av yrke er Vibeke Illustratør & Grafisk designer for Vibeke Høie. Utdannelse: BA hons Communication Arts, Illustration (Kent, England) Hun designer og illustrerer for magasiner, bedrifter og private klienter, både nasjonalt og internasjonalt. Det hun gjør er veldig mangfoldig, det er sånn hun liker det. Ingen dager er like og hun kan fortsette å utvikle seg og vokse både som illustratør og designer.