Teamet som skaper GLEDING™

 Mer fra Siri -  sjekk siriabrahamsen.com

Siri Abrahamsen

Ideskaper, foredragsholder, forfatter, gledesspreder, mor til tre.

Siri syns skolen var helt ok, men friminuttene de var ikke så spennende - hvor hørte hun hjemme i den store skolegården? Mangelen på tilhørighet og nære vennskap, samt opplevelsen av å være akkurat passe tykk til å få høre det jevnlig på skolen - gjorde at Siri nå ønsker å snu fokus i forebyggingsarbeidet blant barn og ungdom. Hvordan kan vi inkludere, skape tilhørighet og vennskap? Hvordan kan vi glede andre? Hvordan kan vi utvide empati-sirkelen vår? Hvordan kan vi forstå oss selv utenfra og andre innenfra?

I dag jobber Siri fulltid med livsmestring og gleding for små og store - hun har en egen Podcast ellers lytter, snakker og skriver hun på her og på www.siriabrahamsen.com finner dere mer informasjon om hva Siri tilbyr til private og arbeidsliv.

Siri er utdannet med en Bachelor of Management fra BI, hun har og studert Sosiologi, Sosialantropologi, Religion, Ex.Phil og Ex.fac. Hun er sertifisert CTI - Coach. Siri er en anerkjent foredragsholder som reiser land og strand for å bevisstgjøre og spre verktøy om hvordan vi gjør hverandre godt og gode. 

Kornelius, Jesper og Henrik, 

Ideskapere, kritikere, rådgivere og støttespillere. 

Med førstehåndserfaring fra barnehage og skole er det gull verdt å ha med disse på teamet.

guttenemine.jpg
 
Vibekehøie.jpg

Vibeke Høie-Holgersen,

illustratør/designer. Tobarnsmor.

Vibeke har illustrert og designet bøkene, logoen og alle illustrasjoner som blir brukt. Av yrke er Vibeke Illustratør & Grafisk designer for Vibeke Høie. Utdannelse: BA hons Communication Arts, Illustration (Kent, England) Hun designer og illustrerer for magasiner, bedrifter og private klienter, både nasjonalt og internasjonalt. Det hun gjør er veldig mangfoldig, det er sånn hun liker det. Ingen dager er like og hun kan fortsette å utvikle seg og vokse både som illustratør og designer. 

 

Advisory board (rådgivere):

Sammen er vi bedre, derfor er vi på stadig utkikk etter gode rådgivere på hvordan vi kan bygge en bedre verden for små og store. Ønsker du å komme med innspill, tanker, bli med i teamet eller dele ideer så vil vi gjerne høre fra deg. 

Ta kontakt, gjerne via mail - så snakkes vi mer!

org_ekstra_undring-18.png

Karoline Ø. Solheim - Psykologspesialist med fordypning i klinisk barne- og ungdomspsykologi. Tobarnsmor. 

- Har skrevet spesialistoppgave om ungdom og tilknytning. 10 års erfaring som psykolog, inkl. arbeid i psykisk helsevern for voksne, Barne- og ungdomspsykiatri og er nå ansatt i Helsestasjonens familiesenter i Stavanger kommune.

Ønsker å forebygge "psykisk uhelse" gjennom å bidra til at vi har foreldrekultur, barnehager, skoler og SFO'er som legger til rette for utvikling av trygge barn med god selvfølelse og god sosial kompetanse. Er spesielt opptatt av trygge tilknytningsrelasjoner, både for barn, ungdom, i parforhold og i et livsløpsperspektiv. Basis for selvfølelse og trygghet: å lære om følelser! følelser er viktig kommunikasjon om våre behov, hva vi trenger.

Barn må få mulighet til å bli bekreftet og akseptert både når de er glade, sinte, nysgjerrige, triste, sjalu og skamfulle. Slik kan de lære om følelser, lære å håndtere sine følelser og til slutt lære seg kunsten å balansere mellom selvstendighet og tilknytning til andre senere i livet.

Thomas Z. Helmsgård - Sosionom med videreutdanning i sosial kompetanse, trebarnsfar. 

Thomas er ART-instruktør, utdannet sosionom og har 2-årig videreutdanning i "Trening i sosial kompetanse". Han har 10 års fartstid fra Buffetat region vest, hvor han har jobbet med ungdom med rus- og adferdsproblematikk. Thomas har også vært styremedlem i, og vært med på å starte opp, fag- og interesseorganisasjonen PREPSEC Norge.

Hilde S. Abrahamsen - Lege i barne og ungdomspsykiatri, trebarnsmor. Bakgrunn fra allmennpraksis. Mest opptatt av at vi voksne skal reflektere og prøve å forstå hva barns og ungdoms oppførsel betyr, hva ligger bak? Barn er ikke små voksne. De trenger voksne til å hjelpe de å forstå, til å møte de hvor de er.

Anne Rennan Lenning - Daglig leder, Ormaskogen barnehage, tobarnsmor. Barnehagelærer, Grunnfag pedagogikk, 1. avd. spes.ped, PAPS (pedagogisk arbeid på småskoletrinnet) ICDP foreldreveiledningsprogram med fokus på minoritetsspråklige.