Hva sier folk om oss?

"Siri leverer et inspirerende, ærlig og viktig foredrag om relasjonens ulike sider. Hun engasjerer og motiverer deltagerne til å ha fokus på relasjonsarbeid og egen rolle i det daglige. Et bidrag som gjør samhandlingen mellom mennesker bedre."

- Erik Alvestad - skolefaglig rådgiver, Fauske Kommune

Hei Siri! Tusen takk til deg for en fantastisk flott stund i dag; du gir så mye av deg selv og opptrer så ekte at selv de mest skeptiske bare må involvere seg i temaet. Alle jeg har snakket med har vært super-fornøyd, og det var en god stemning i gruppa. Du har en veldig fin tilnærmingsmåte til viktige tema, så dette passet oss utmerket. Vet ihvertfall målgrupper som kunne trenge en dose med Siri-verdier også andre steder i kommuneorganisasjonen. Vi vil gi deg de beste skussmål. 

- Unni Norum, Vefsn Kommune

"Sandnesskolen har engasjert Siri F. Abrahamsen som foredragsholder for alle skoleledene i temaet relasjonell ledelse. Siri er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Hun har et stort samfunnsengasjement og har en entusiasme som smitter over på deltagerne.

Ved hjelp av teorier og gode eksempler fra et perspektiv som ser skolen “utenifra”, bidro hun til bevisstgjøring og nytenkning. Å engasjere henne til å forelese om relasjonell ledelse førte til at vi fikk nye perspektiver på kjente teorier og egne erfaringer."

- Hege Egaas Røen, Skolefaglig rådgiver, Sandnes Kommune

"For oss er "Feiling" gull verdt, da boka omhandler et område som vi beveger oss på daglig - men som vi ikke har spesifikk barnelitteratur på. Det å undre seg sammen i barnegruppen, det å snakke om prøving og feiling, og "fokusere på alt vi kan skape, lære og oppdage om vi ikke er så redde for å dumme oss ut" - det gir oss et godt grunnlag for å fremme sosial kompetanse i barnegruppen. "Feiling" er konkret, har et språk en kan relatere seg til, og gode innholdsrike illustrasjoner. Alle barnehager burde ha "Gleding" og "Feiling", da bøkene er med og gir en enorm inspirasjon til det aller viktigste her i livet; å være et helt menneske." 

- Anne Lenning, Styrer Ormaskogen barnehage

Om bøkene:

"Gleding er en miljøvennleg bok. Det er en bok som kan leses menge ganger. Gleding er en fin gave å gi til de du er glad i. Boka hjelper meg som mamma til å sette ord på ulike følelser sammen med barna. Det er viktig for meg at barna mine er glad i seg selv og trygge, da møter de verden med et raust hjerte. Gleding skaper trygge barn. Tegningene og teksten i boka gir rom for undring. Det er en bok som skaper bevegelse hos barn og voksne." 

Irene Ulnes, Mamma, forteller og spesialpedagog

"I dag leste vi i boken din til frokost. På slutten var det en 6 1/2 åring som lurte på hva som gjør meg glad. Gav han vel ikke et skikkelig svar før han forsvant.....Resultatet er blomster fra hagen og jeg har plutselig 6 stjerner over hodet denne morgenen. Kathrine Idsø

"Jeg synes boken var veldig sjarmerende, morsom og presis i forhold til premisset !!! Tegningene var også flotte! Vi hadde høytlesning sammen med Emrik (4 1/2 år) og gjorde oppgavene sammen etterpå. Dette synes jeg var et fint klimax i boka og førte til like mange refleksjoner hos oss foreldre som hos Emrik!" Stine Holme

"Jeg har lest boken til min datter (3 år) og sønn (snart 7 år) - de likte den kjempe godt. De forstår såå mye og føler seg skikkelig viktige når de får sånne ordentlige spørsmål. Aldeles herlig! Din filosofi er så utrolig bra og jeg er overbevist om at dette er den beste måten å bekjempe mobbing." Kirsti Steinnes

"I dag sparka vi igang det neste prosjektet "Skal vi være venner". Vi tar utgangspunkt i ei bok som heter "Gleding". Den er skrevet og illustrert av to Sandnes damer. Når Wilmer har skyen over hodet, er han lei seg. Men Lykke, som har stjerne over hodet, spør om han vil bli med henne, og da blir han glad igjen. Da får han også stjerne over hodet. De blir superhelter! Og det skal alle barna i barnehagen bli også! Vi skal lage kapper og oppdraget er å GLEDE noen! Vi gleder oss til et spennende prosjekt! Barna et veldig klare til å bli superhelter." Kreativ Barnehage, Sandnes